Hvorfor er der kort og gaver til mig?!

Så skal der naturligvis pakkes gaver op - spændende!

En hurtig tur på løbecyklen gennem huset inden morgenmaden er ikke så tosset!

Det er jo ikke så dårligt at have fødselsdag :o) Man slipper ikke for havregrøden, men i dagens anledning er der sukker og kanel på - mums!

Så er der lagkage på 'Madam Blå' på Bakken!

Så er det tid til at pakke flere gaver op.

Så var det tid til fødselsdagssang. Adam var lidt betuttet, men det forsvandt hurtigt, da vi begyndte at prøve ting.......

Adam og farmor hilser på Pjerrot.

Så afprøver Adam den første racerbil på sin fødselsdag - det blev ikke den sidste..........

Far og Adam kører vildt race!

Emma og Johnny forsøger forgæves at indhente far og Adam. Johnny er ikke helt tryg ved situationen.... :o)

Med farfar i Safaribilerne - det eneste farfar turde prøve ;o)

Mor og Adam racer afsted fuld af fart!

Så blev det tid til den sidste tur - en tur med far i karussellen.

Alle fire lys er tændt, og vi er klar til at synge fødselsdagssang.

Adam viser, hvor mange år han bliver.

Inge-Lise løfter Adam op, så alle børnene kan se, hvor stor Adam er blevet, nu hvor han er 4 år.

Adam puster alle fire lys i lagkagen ud på een gang!

Adam spiser selvfølgelig også selv lagkage.

Adam deler flødeboller ud til alle børnene.

                        Adams 4 års fødselsdag

Adam blev 4 år lørdag d. 25. april. Et par dage før spurgte mor Adam, om han glædede sig til sin fødselsdag. Det gjorde han. Mor spurgte, hvad man skal, når man har fødselsdag. "Hvad skal man?", spurgte Adam. Mor: "Man skal da have fødselsdagsgaver!" Adam: "Skal man? Hvoffor det?" 🤩. Det havde Adam åbenbart glemt, da dagen så kom. Efter fødselsdagssang i sengen, gik Adam ned ad trappen og gjorde store øjne, da han så, at der var gaver på morgenbordet. "Hvoffor er der gaver?", spurgte han, men han så ikke utilfreds ud 😉. Sandelig om der ikke var fødselsdagskort fra oldefar og oldemor i Canada og fra søde Lis (og så de obligatoriske fra Pondus klubben og Børnenes Trafikklub...). Så var der selvfølgelig gaver fra Emma, far og mor: Skrivekridt til fliserne, en Woody legetøjsfigur og en løbecykel. Alle tingene blev hurtigt indviet, og Adam drønede rundt i huset på sin løbecykel .
Efter frokost kørte vi på Bakken, hvor vi mødtes med oldefar, oldemor, farfar, farmor, faster, tante Bente og onkel Jawed, Johnny og Helle. Vi spiste lagkage i konditoriet 'Madam Blå', og sandelig om de ikke også havde skrevet 'Adam 4 år' på lagkagen. Alle gæsterne havde gaver med, og det var jo spændende. Der var både tøj, spil, film og legetøj - alt sammen dejlige ting. Så var det ellers tid til at prøve ting. Både Adam og Emma blev udstyret med turpas, og vi andre købte billetter. Af farmor fik Adam en kæmpe heliumballon, som sad i klapvognen resten af turen. Der blev prøvet racerbiler i flere afskygninger, luftballoner, 'Det tossede hus', svanerne, Safaribilerne (det eneste farfar turde prøve ), karussel, og selvfølgelig - RUTCHEBANEN! Adam skreg af grin hele vejen  - det kan bare ikke blive vildt nok 🙂. Farfar vandt en bil og en del bamser til Adam. Vi så også Pjerrot og hans show, og Adam fik et grancanadisk juletræ, fordi han havde fødselsdag.
Vi kørte også i hestevogn, og vi var endda så heldige at se en masse hjorte.
Sidst på dagen spiste vi vildsvin, og så var faster så sød at købe et skønt sværd til Adam - det helt store hit. Det kostede dog næsten Emma et blåt øje, da de fægtede på vej ned til bilen igen 😲. Bilen var godt læsset med klapvogn, gaver og kæmpeballon på vejen hjem. Mor hoppede højt i førersædet, da ballonen pludselig sprang, mens vi kørte med 110 km/t på motorvejen. Adam stak i et hyl, men blev dog hurtigt glad igen, da Emma lovede at købe en ny ballon til ham, næste gang vi skal på Bakken.
Alt i alt en skøn 4-års fødselsdag! Se billeder fra dagen herunder. 
Tirsdag var det tid til at holde fødselsdag i børnehaven. Adam havde bestilt lagkager med banan, flødeskum og krymmel - og flødeboller, og det fik han så. Far og mor kom ned i børnehaven kl. 13, og så sang vi fødselsdagssang - den med instrumenterne. Far spillede guitar til. Adam valgte, at vi skulle spille tromme, trompet og guitar. Så skulle alle børnene råbe hurra, og Adam viste selv med sine fingre, hvor gammel han nu er. Inge-Lise løftede Adam op, så alle de andre børn kunne se, hvor stor han var blevet. Derefter var der lagkage og flødeboller til alle børn - og voksne. Til sidst sang vi lidt flere sange, inden Adam cyklede hjem på sin løbecykel efter en dejlig fødselsdag i børnehaven. Det er der også nogle billeder af herunder.