Adam er lige blevet vækket med fødselsdagssang, og nu er det tid til morgenfødselsdag med far, mor og Emma. Her læser Adam det fine kort, som far har tegnet.

Her indvies den nok mest spændende gave: En Nintendo DS. Adam har selvfølgelig sin 5 års bluse på :o)

Og en rigtig fin sweatshirt fra oldemor og oldefar i Canada!

Onkel Jawed overraskede med trylleshow og to forskellige bugtalerdukker. Det var sjovt!

Så blev der åbnet gaver. Bl.a. en rigtig værktøjskasse og en arbejdshjelm. Det var et hit!

Så spillede vi Vikingespil udenfor i det dejlige vejr. Som I kan se, var Adam på det vindende hold sammen med faster, farmor, farfar og far.

Ja, så sjovt er det at holde fødselsdag i børnehaven. Man kan jo også sagtens grine, når mor og far er med, og far spiller guitar for alle vennerne :o).

Her er Adam-sørøver klar til, at nogle af vennerne fra børnehaven kommer til sørøverfest.

Så er skattejagten i fuld gang! Sørøverkaptajn far beder piraterne finde nøglen til skatten.

Desværre var skatten faldet i vandet, så piraterne måtte selv fiske efter den..... :o)

Adams 5 års fødselsdag!

Ja, når man bliver 5 år, så kan man altså ikke nøjes med at holde én fødselsdagsfest - man er nødt til at holde fire fødselsdagsfester!
På selve fødselsdagen kom den nærmeste familie, om tirsdagen var det tid til at holde fødselsdag i børnehaven, lørdagen efter kom de nærmeste venner af familien på besøg, og den efterfølgende lørdag var det så børnefødselsdag for seks af vennerne i børnehaven - og ikke en hvilken som helst fødselsdagsfest kunne gøre det, nej det skulle da være en sørøverfest! 😀 Til sådan en sørøverfest spiser man selvfølgelig masser af kyllingelår og søpølser, og selvfølgelig en sørøverislagkage! Man tager selvfølgelig også på skattejagt, og naturligvis er ens far klædt ud som sørøverkaptajn . Da vi efterfølgende spurgte Adam, hvad der var det bedste ved børnefødselsdagen, svarede han: "Det hele!" 🙂
I kan nok regne ud, at den lille mand er blevet fejret på behørig vis. Hvis I er i tvivl, kan I jo kigge med herunder: