Vores gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Du er også velkommen til at sende en mail til os på vores mailadresse: Grundstednielsen@hotmail.com
Skrevet af Joan, d. 15-11-2007
Ok... han slår min nye hund.
Vi ses

Joan


Skrevet af Troels, d. 14-11-2007
Hej Jonas
Stor tillykke med Adam. Det er selvfølgelig en mild skuffelse, at han ikke kom til at hedde Troels, men det går jo nok endda. Han ser jo fantastisk godt ud - og man er jo ikke i tvivl om, at du nyder din nye rolle. Du har sikket glemt alt om Holmeagerskolen - og godt for det. Meeeen vi ser da frem til, at du og Adam kigger forbi.
Også en stor hilsen til Lotte og Emma her fra nabolaget i Herfølge.
Varme hilsner
Troels


E-mail:
Hjemmeside: www.gollander.dk
Skrevet af jonas, d. 06-11-2007
kære lotte håber du har det got.jeg håper du snart kommer og besøer os i 3Aa. jeg søntes at adam så sød ud og glæder mig til at møde ham (måske)ha det nu rikti got ses


E-mail:
Skrevet af Maja 3.a, d. 04-11-2007
Kære Lotte.
Til lykke med Adam og velkommen hjem. Adam ser sød ud på billederne, især sammen med dig og Jonas og Emma, og I passer godt sammen. Han ser sød ud i selebukserne.
Knus Maja.

PS: og stor hilsen fra forældrerådet, til lykke til hele familien.


E-mail:
Hjemmeside: myspace.com/thesunkenroadband
Skrevet af Johnny Mastrup Nielsen, d. 02-11-2007
Hey alle sammen.
Velkommen hjem. Det er bare for stort !!! Vi glæder os til, at dele glæde med jer.

Rock´n Roll knus fra Johnny


E-mail:
Hjemmeside: www.johnnynielsen.com
Skrevet af Nickie og Marianne, d. 01-11-2007
Hej alle fire
Velkommen hjem hvor var det godt at se jer igen på dansk jord.Vi glæder os til vi ses igen
Knus Nickie og Marianne.


E-mail:
Skrevet af sussi borgbo, d. 01-11-2007
Kære alle 4.
Velkommen hjem til Danmark. Dejligt at høre, at turen gik godt. Nyd at I er hjemme, jeg håber Adam hurtigt falder til i sit nye hjem.
Mange tanker
Sussi


E-mail:
Skrevet af Anne Marie, d. 31-10-2007
Kære Lotte, Jonas & Adam
Jeg håber sådan for jer og for Emma, at I er kommet afsted i aften!
Held & lykke med tiden, der kommer!
Knus.
Anne Marie


Skrevet af Rikke, d. 28-10-2007
- mange, mange tanker og kærlige hilsner :0)
Frederik & Rikke


Skrevet af Gitte, d. 28-10-2007
Hej Jonas og familie!
Tillykke med "sammenføringen". Det er en stor oplevelse at læse i jeres dagbog og følge jer i stort og småt i det fremmede land.
Det største er dog den lille mand, Adam, - og jeres glæde. Hvor ser han dog dejlig ud og sikke meget han kan. Jeg glæder mig til at hilse på ham...
God tur hjem til Emma. Jeg håber alt går uden yderlige problemer.
Mange hilsner fra Gitte (Holmeager)


E-mail:
Skrevet af Jimmy, d. 28-10-2007
Hej Adam, Emma, Lotte og Jonas

Hvor er det dejligt at sidde her og kigge på billeder af nogle rigtig glade ansigter. Jeg har jo kun fulgt jer på den på den yderste sidelinie, når Jonas har fortalt om de glæder og genvordigheder I har været igennem. Men når jeg så ser på jeres hjemmeside, er der jo ingen tvivl om hvor godt det er.

Mange hilsner Jimmy (Holmeager)


E-mail:
Skrevet af Laila, d. 28-10-2007
Hej Adam,Jonas og Lotte
Så har jeg læst dagbogen og tanker fra Nigeria. Jeg har set videoklip og billeder, og jeg er klar over, at I skal til stranden i dag. Hvor er det dejligt at læse om jeres oplevelser og glæder i det fremmede. Det er dejligt at høre, at I rent faktisk ikke har mødt andet end venlighed, hjælpsomhed og glæde over jeres lille dreng. Jeg er helt sikker på, at det er minder og tanker, som kommer jer alle til glæde i årene fremover. Jeg kan godt forstå, at I snart glæder jer til at komme hjem til Emma og Danmark. Det er også lang tid at være væk, men næppe mere end I regnede med, inden I tog af sted. Hvor er det godt, at den lille mand - Adam har været så tillidsfuld, som jeg får indtryk af, at han har været. Herhjemme er vi gået væk fra sommertiden i dag, så pludselig er det en god lang dag, vi har, når man får foræret en time, når man først stiller uret tilbage, efter man er vågnet. Hav det rigtig godt og god rejse hjem, når I når der til.
Kærligst Bertel og Laila


E-mail:
Skrevet af Laila, d. 28-10-2007
Kære Adam,Jonas og Lotte
Hjertelig tillykke til jer alle tre. Brevet med jeres hjemmesideadresse var blevet væk. Fandt det i dag. Gik straks ind på hjemmesiden. Har kigget billeder og set, hvad der ellers var på siden. Har skrevet jeres dagbog og tanker ud. Skal ind og læse nu, hvad I har oplevet. Melder mig på banen igen, når jeg har læst, hvad der er sket på jeres rejse. Hils Adam mange gange. I ser rigtig glade ud alle sammen. Også en kærlig hilsen til Emma.
Kærligst Bertel og Laila


E-mail:
Skrevet af Marianne og Nickie, d. 25-10-2007
Hej Adam - Lotte - Jonas
Her er lige en hilsen fra farfar og farmor,vi glæder os til i kommer hjem og håber ikke det vare forlænge til vi ses i lufthaven.Farfar synes at Adam har en god musik smag lige som sin far og farfar. Knus Farfar og Farmor


E-mail:
Skrevet af Viggo, Lone og Tommy, d. 25-10-2007
Hold da hel kæft hvor er i flittige til at udfylde jeres hjemmeside..... Et stort tillykke til jer med hensyn til dommen i retten! Vi glæder os til at se jer igen og møde jeres lille guldklump! God tur hjem når i kommer dertil og nyd nu den sidste tid i varmen for i kommer godt nok hjem til en klimaændring..... Stort ciao fra Strøby!


E-mail: