Vores gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Du er også velkommen til at sende en mail til os på vores mailadresse: Grundstednielsen@hotmail.com
Skrevet af Kimmie, d. 04-02-2008
Hej Jonas og Lotte!
Tak for jeres søde besked og hjertelig tillykke med jeres dejlige dreng - han er ikke til at stå for :o)
Jeg husker med glæde den gode snak Lotte og jeg havde på vores walk and talk i Bisserup ;o)
Det var et godt kursus og medvirkede også til at jeg har fået et tæt venskab med de to andre eneadoptanter Lena og Mette.
Jeg havde et nemt godkendelsesforløb og glæder mig nu til at blive mor til en lille godte fre Vietnam.
Alt det bedste til jer og jeres familie.
Kh
Kimmie


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Ventetid
Skrevet af Susanne Rikke Demuth, d. 10-01-2008
Hej:-) Synes også I lige skulle have en lille hilsen. Tak for en dejlig hjemmeside. Vi er gået i gang med at læse hele mullevitten, da vi selv overvejer at vælge Nigeria som land. Vi er et yngre par som forhåbentlig er godkendt inden sommer. Vi har lige læst om Alba og glæder os til at læse alt om jeres tur efter jeres skønne Adam. Knus fra Anders og Rikke


E-mail:
Skrevet af Jesper, d. 14-12-2007
Kære alle 4

Stort tillykke med jeres nye familiemedlem, Adam. Han ser rigtig dejlig og fræk ud, og jeg tror at I vil passe godt på ham og give ham en god opvækst i Danmark.

Mange kærlige hilsener

Jesper


E-mail:
Skrevet af Britt og Jan, d. 12-12-2007
Kære Lotte og Jonas

Først et kæmpe tillykke med Adam han ser vel nok sød og dejlig ud, og i klæder hinanden alle 4;-)

Havde godt læst mig til at i havde fået barn, og "faldt" så over jeres fine hjemmeside her til aften, så den har vi haft en hyggelig aften med herhjemme.

Det er helt sikkert at noget af den tid vi skal bruge på at vente på vores guldklump fra Sydafrika, vil komme til at gå med at læse om alle jeres og Adams oplevelser, og se billeder af den smukke dreng.

Mange hilsner og endnu en gang et kæmpe tillykke
Jan og Britt (fra kurset i Bisserup)


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/nilausen
Skrevet af sussi borgbo, d. 12-12-2007
Kære alle 4. Jeg følger stadig ivrigt med i jeres og Adams hverdag. Det er da forbløffende hvor hurtigt han har vænnet sig til sin nye familie, og at han også kan sige mange danske ord.Han ser bare så herlig ud med nissehue og solbriller. Han skal nok blive til noget her i livet.
Mange decembertanker
Sussi


E-mail:
Skrevet af christian 3Aa, d. 11-12-2007
hej lotte.
jeg syntes bare han er så sød med den nisse hue og jeg har set alle vidioerne og de er bare gode.
Hilsen christian.

P.S Jeg håber at du snart kommer tilbage for du er en ragtig sød lære.


E-mail:
Skrevet af Annie, d. 10-12-2007
Kære Lotte

Tillykke med jeres søn - hvor er han altså bare skøn. -Der har I godt nok 'skudt papegøjen' =o)
Jeg har studeret jeres hjemmeside og hold fast for en rejse I har været på - ikke bare fysisk...

Jeg ønsker jer alle 4 held og lykke fremover.

-Og når du har 'tullet' længe nok, håber jeg du igen får tid og lyst til lidt hyggeligt samvær med 'os 3 andre tørkager'.!

Stort kram
Annie


E-mail:
Skrevet af Arne, d. 07-12-2007
Hej Lotte, Jonas (og Emma!)

Tillykke med jeres charmerende nye søn.

Så kønt et barn, ville I alligevel ikke have fået, hvis jeres kromosomer, var kompatible - så det er jo held i uheld!!

I må alle have en rigtig god jul og masser af held og lykke i fremtiden.

Kærlig hilsen
Arne


E-mail:
Skrevet af Anne og Preben, d. 05-12-2007
Kære alle 4. Hjertelig TIL LYKKE med al det fantastiske og glædelige, der er sket i Jeres lille familie. Vi ser jo mest til Emma, den stolte storesøster, men vi tænker vi meget på Jer allesammen og fryder os over de smukke,livsbekræftende ting, vi kan læse på hjemmesiden. Glædelig Jul og alt godt i fremtiden. Kærlige hilsner Preben og Anne, Tobias og Katrine og lille Louis, Troels og Sara.


E-mail:
Skrevet af Anne og Preben, d. 05-12-2007
Kære alle 4. Hjertelig TIL LYKKE! Fantastisk! Vi nød at se den stolte storesøster i søndags og efter at have kigget på Jeres hjemmeside, kan vi godt forstå at I alle er lykkelige. Mange varme tanker og alt godt i fremtiden. Kærlige hilsen Anne og Preben fra Frederiksberg. PS. Vores søn hedder jo Troels - så ADAM er et fint valg til Jeres smukke søn. Der var jo dér, det hele startede....


E-mail:
Skrevet af Mariana, d. 04-12-2007
Kære Lotte & Jonas!
Vi har kigget lidt på jeres flotte hjemmeside og jeres smukke søn :) Faktisk har vi fået linket af Esther og Michael (de regnede med det var ok), som også har adopteret fra Nigeria.
Vi skal selv adoptere fra Nigeria, men afventer en forhåbentlig godkendelse fra Statsamtet i næste uge. Vi er igang med at samle alle de dokumenter som Nigeria kræver heriblandt en psykolog erklæring, MEN vi har kun fået anbefalet en i Holbæk(han skal have et sted ml. 7-8000 kr. Så har vi fundet en i kbh, som skal have et sted ml. 5-7000. Ja og Ester og Michael fortæller de gav omkring 2500. Det er jo store forskelle der er og med alt det man i forvejen skal betale til, vil vi da gerne spare og høre om andre kan hjælpe med en anbefaling til en psykolog. Ester og Michaels var en i århus.
Vi tænkte blot at undersøge markedet for muligheder, herunder også priserne.
Håber det er i orden jeg tog mig friheden til at spørge jer.
Mvh
Mariana (og Frederik)


E-mail:
Skrevet af Jeanne, d. 02-12-2007
Der er kun én ting at sige: Hold op, en dejlig unge I har fået...


Skrevet af Benny Olsen, d. 20-11-2007


Hej Jonas og familie

Efter nu at have været inde på jeres hjemmeside en del gange føler jeg mig nu ansporet til et par kommentarer.
Hvilken herlig og indlevende rejsebeskrivelse fra Afrika suppleret af fine billeder, og dejligt at høre at I alle er "landet" fint i det sjællandske.
Det virker jo som om vi kun kan være helt enige med jer.I har vundet et gevinstlod.Tillykke med ham. Også et tillykke til dig Jonas med den runde fødselsdag. Sluttelig et par kommentarer til et par gæsteskribenter. Jeg synes at I skal tage en alvorlig snak med denne Joan. Det er jo helt ude i den afrikanske hamp at tro at denne søde, milde og uskyldsrene ungersvend(Adam,ikke Jonas!)overhovedet kunne finde på at slå nogle, og da slet ikke hunde!Oprørende!!
Og så lige et par ord til denne navlebeskuende og bralrende bibliotekar fra Greve. Der er flere rigtigt gode grunde til at Adam ikke kom til at hedde Troels. Har du tænkt på hvorfor der ikke er så forfærdeligt mange skolelærere der har børn der hedder Brian,Jimmy,Johnny,Rene,Troels! eller Bertel for den sags skyld! Og synes du lige at Adam ligner en Troels. Nej vel.
For en ordens skyld lige denne tilføjelse:

Why? "Benny Adam"(= menneskeheden):
Beni (arabisk) kan oversættes til stamme/slægt. Adam. Stammer oprindeligt fra hebraisk og kan oversættes til: 1) Jord / Rød jord 2) Menneske.
Under udviklingen af denne sang, syntes jeg, at ligheden mellem det arabiske "beni Adam" og navnet "Benny Adam" var en sjov lille ordleg.
Sangen handler om at føle sig udenfor i hele medie/terrorkrigen og dets rod og alligevel være en del af det hele.(uddrag af sangtekst, dog ikke min egen!)
Er der noget at sige til at jeg aner at der er krummer i den knægt!
Det bliver rart at se dig igen på Holmeagerskolen Jonas. Også for at være med til at bringe Ravnen ned på jorden igen. Han er ved at kamme helt over i sin begejstring over de mange fantastiske børn på skolen.Galningen vil have lørdagsskolen tilbage!
Vi er ved at lægge sidste hånd på Generalforsamlingsseancen d. 30/11. Vi er ikke helt sikre på om du har mulighed for at komme.
Ha det nu godt alle sammen

M.v.h.
Benny


E-mail:
Skrevet af Nickie og Marianne, d. 18-11-2007
Hej Adam - Lotte -Jonas
Tak for en RIGTIG HYGGELIG dag.
Mange Kærlig Knus Fra Farfar og Farmor.


E-mail:
Skrevet af sussi borgbo, d. 15-11-2007
Hej alle 4.
Først - det var dejligt at snakke med dig Lotte, og jeg er rigtig glad på jeres vegne over at det går så godt med Adams tilvænning i DK. Nu har jeg lige siddet og læst jeres dagbog og set billeder. Hvor er det herlig læsning og rigtig gode billeder. Den "unge herre" er vildt fotogen, og er da helt bevidst om, hvornår han er på.
Med hensyn til valget, så kan vi hurtigt blive enige om, at det desværre ikke ændrer meget ved vores arbejde, når det stadig er hr. Bertel der er med på banen.
Nyd Adam.
Mange hilsner
Sussi


E-mail: